آشپزخانه

دسر سیب پخته شده شکم پر با شربت افرا

۱۳۹۴/۱۱/۱۱      ۳۶۴۶۱ بازدید

 دسر سیب پخته شده شکم پر با شربت افرا
مواد لازم:
چهار عدد سیب پوست کنده
هشت عدد خرمای خشک خرد شده
یک چهارم پیمانه گردوی خرد شده
یک پیمانه شربت سیب
دو قاشق غذاخوری کره
چهار قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
یک دوم پیمانه پنیر ماسکارپونه ایتالیایی خرد شده
دو قاشق غذاخوری شربت افرا
طرز تهیه:
١. ابتدا فر خود را با دمای ٣٧۵ درجه از قبل گرم کنید.
٢. از یک قاشق اسکوپ استفاده نمایید و داخل سیب را خالی کنید. حالا سیب را در داخل سینی فر بگذارید.
٣. گردو و خرما را با هم ترکیب کنید و مواد را داخل سیب‌ها بگذارید. یک دوم قاشق غذاخوری کره روی آن‌ها بریزید و سپس یک قاشق غذاخوری شکر روی آن‌ها بپاشید.
۴. شربت سیب(آب سیب) را در داخل سینی فر بریزید و سپس سیب‌ها را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.هر ١۵ دقیقه یکبار شربت را روی سیب‌ها بریزید تا خشک نشود.
۵. پنج دقیقه انتهایی کار، پنیر و شربت افرا را با یکدیگر ترکیب کنید. سیب را خارج کنید و این دو ترکیب را روی سیب بریزید و به صورت گرم سرو نمایید.
=========================
کانال تلگرام تاراگرام : telegram.me/taragram
اینستاگرام : instagram.com/tarachainstore
=========================