آشپزخانه

آرشیو مطالب

طرز تهیه کیک مرغ ساده

۱۴۰۲/۰۷/۳۰      ۱۳۹۱ بازدید
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
نان تست ۱ بسته
سینه مرغ ۲ عدد
سس مایونز ۱ لیوان
ماست چکیده ½ لیوان
گردوی خرد شده ۱ لیوان
پیازچه ۱ دسته بزرگ
جعفری ۱ دسته متوسط
خیار شور ½ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

برای تهیه کیک مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را اجازه می دهیم بپزد،پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.

در این مرحله گوشت مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیازچه و جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه ماست، سس مایونز، گردوی نیم کوب شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

حالا خیارشور را هم به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم. در ادامه مواد را با قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و بافت شان یکدست شود.

در این مرحله حاشیه های خشک نان های تست را جدا کرده، سپس یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم. در ادامه کف ظرف را با یک لایه نان تست می پوشانیم، سپس یک لایه از مواد روی نان تست می ریزیم و آنرا به صورت یکدست پخش می کنیم.

حالا مجددا یک لایه نان تست قرار می دهیم و این مراحل را به ترتیب انجام می دهیم تا مواد تمام شوند. لایه آخر را با باقیمانده مواد می پوشانیم و با لیسک یا چاقو مواد را مانند خامه کشی به صورت یکدست روی کیک می مالیم.

 

پاستا مرغ و گوجه خشک

۱۳۹۷/۰۷/۲۸      ۱۶۰۴۰ بازدید

مواد لازم:

یک عدد سینه کامل مرغ

پاستا پروانه ای:  ۳۰۰ گرم
کره آب شده:  2 قاشق سوپ خوری
روغن: 1 قاشق سوپ خوری
پیاز: یک عدد نگینی خرد شده
سیر: دو حبه رنده شده
آب مرغ: یک و نیم لیوان
مخلوطی از خامه و شیر: معادل نصف پیمانه
گوجه خشک: یک سوم پیمانه
پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
اسفناج  خرد شده: دو پیمانه
برگ ریحان: ۴ برگ
نمک، فلفل، پاپریکا و آویشن: به میزان دلخواه

دستور پخت تارا:

 در ابتدا ظرف پر از آب را روی حرارت گذاشته و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کرده و زمانی که آب بجوش آمد پاستا را به آن اضافه کرده و پس از پخت آبکش می کنیم.

سپس تکه های خرد شده مرغ را در ترکیبی از کره و روغن تفت میدهیم تا کاملا سرخ و طلایی رنگ شوند. و آن را کنار می گذاریم. برای تهیه سس این پاستا یک عدد پیاز را خرد یا رنده کرده و در کره سرخ می کنیم تا نرم شود و سپس گوجه خشک ( اگر سایزشان بزرگ هست بایستی کمی خرد شوند) و سیر رنده شده را به پیاز اضافه و سرخ  می کنیم.. ترکیب خامه و شیر و همچنین آب مرغ را اضافه کرده و بمدت 4 الی 5 دقیق اجازه می دهیم تا بجوشد و پس از آن مرغ ، اسفناج و ریحان را اضافه می کنیم  و زمان میدهیم تا اسفناج پخته شود .سپس در آخر پاستای آبکش شده را اضافه کرده و نمک فلفل آویشن پاپریکا و  پنیر پارمزان  را اضافه می کنیم  و سرو می کنیم .

کدو سبز رول شده همراه با ژامبون

۱۳۹۷/۰۱/۱۰      ۱۰۵۹۸ بازدید

مواد لازم

تخم‌مرغ: چهار عدد
کدو سبز رنده‌شده: دو عدد
پنیر پارمزان: ۵۰ گرم
ژامبون گوشت (مرغ): ۲۰۰ گرم
پنیر دودی: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کدو سبزها را رنده کرده و به تخم‌مرغ‌های هم‌زده اضافه کنید. ۵۰ گرم پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا موادتان یکدست شود. یک ظرف مستطیل‌شکل آماده کنید و درون آن یک ورقۀ روغنی قرار دهید. موادی را که آماده کرده‌اید درون ظرف بریزید و آن را صاف کنید. سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ظرفتان را از فر خارج کنید و سطح آن را کاملاً با ژامبون بپوشانید. سپس پنیر دودی را هم روی ژامبون‌ها بچینید و آن را رول کنید. به مدت ۱۰ دقیقه رول کدو سبز را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید.

سوپ سفید مجلسی

۱۳۹۶/۱۱/۳      ۱۰۸۳۲ بازدید

مواد لازم سوپ سفید برای ۴ تا ۶ نفر:

جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده
هویج متوسط: یک عدد، رنده‌ شده
کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
آب مرغ: ۳ پیمانه
کره: ۶۰ گرم
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: نیم لیتر
خامه: ۱۰۰ میلی‌لیتر
جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه:

۱- جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آب‌جوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.

۲- کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.

۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب‌جوش اضافه کنید. نمک وفلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

۱ – به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می‌توانید استفاده کنید.

۲ – به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت می‌توانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت می‌شود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.

۳ – جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له می‌‌شود.

۴ – اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایه‌تر می‌شود.