آشپزخانه

آرشیو مطالب

چگونه میتوان در خانه نان سیر درست کرد؟

۱۳۹۷/۰۴/۲۲      ۶۶۶۷ بازدید

مواد لازم:

  • کره :200 گرم
  • سیر : 2 بوته
  • نان باگت : 1 عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • پنیر پیتزا : 1/2 پیمانه
  • روغن زیتون : 1 قاشق سوپ خوری
  • سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
  • جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان سیر :

برای پخت نان سیر، ابتدا نان تست یا نان باگت را برداشته و با قالب به شکل دلخواه در می آوریم، در اینجا می توانیم از نان تست به صورت کامل و یا از حلقه های نان باگت هم استفاده کنیم سیر را رست کرده و برای این کار هر بوته سیر را باید برش دهیم.

می توانید سیر را از وسط و یا یک سوم بالای آن را برش دهید. برای رست کردن سیر می توانید از ظرف چدنی و یا مایکرو فر هم استفاده کنید. روی سیر را روغن زیتون بریزید و تمام حبه های آن را با روغن زیتون آغشته کنید. فر را در روی حرارت 210 درجه سانتیگراد حدود 15 دقیقه گرم کنید، سیر ها را در ورق آلومینیوم پیچیده و در ظرف فر قرار داده به مدت 40 دقیقه تا کاملا رست شوند در تهیه نان سیر استفاده از مواد تازه و با کیفیت بسیار مهم است ،

کره را در ظرفی ریخته و کمی فلفل و نمک به آن اضافه کنید.سپس سیر های رست شده را از پوسته جدا کرده و داخل کره بریزید، در مرحله بعدی طرز تهیه نان سیر, پنیر و جعفری را اضافه کنید.

مخلوط کره و سیر را با قاشق روی نان تست یا نان باگت پخش کنید، مقدار مخلوط مواد بر روی نان تست و مقدار استفاده از کره و سیر بستگی به سلیقه شما همراهان گرامی دارد. سپس روی هر کدام از نان تست ها مقداری سس و نمک بریزید، در مرحله بعدی سس ها را با قاشق بر روی نان تست به وسیله قاشق پخش کنید تا روی نان کامل به سس آغشته شود. سپس نان ها را به مدت 10 الی 15 دقیقه با دمای 180 درجه درون فر قرار دهید تا پنیر آب و طلایی شود.

سیب زمینی به همراه پنیر پیتزا

۱۳۹۷/۰۴/۱۵      ۶۶۱۱ بازدید

مواد لازم

  • سیب زمینی: 2 عدد
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
  • کالباس: 100 گرم
  • پودر پاپریکا: یک قاشق چای خوری
  • کره: 10 الی 20 گرم
  • قارچ: 20 گرم

طرز تهیه

برای پخت سیب زمینی پنیری ابتدا قارچ را خرد کرده و در کره با حرارت ملایم تفت دهید. این تفت دادن را تا زمان آب انداختن قارچ ادامه دهید. حالا حرارت را زیاد کنید. منتظر بمانید تا آب قارچ تبخیر شود و قارچ ها به خوبی سرخ شوند. سیب زمینی را می توانید به صورت دایره وار یا خلالی خرد کنید. سیب زمینی را بعد از خرد کردن دوباره بشویید و آبکش کنید تا نشاسته اضافی آن ها از بین برود.

در مرحله بعدی سیب زمینی هایی که آب آن ها کشیده شده را سرخ کنید.حالا داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و منتظر بمانید تا روغن داغ شود. سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و آن گاه زردچوبه را به آن اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه سیب زمینی پنیر ادویه های مورد نظر را به سیب زمینی اضافه کنید.

حالا سیب زمینی ها سرخ شده را از روغن خارج کنید و در روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سیب زمینی ها را در یک ظرف مناسب که کف آن را چرب کرده اید، بچینید. 

 کالباس های خرد شده(به طرز دلخواه) را روی آن قرار دهید. آن گاه آویشن و پاپریکا بر روی آن بپاشید. در ادامه دستور پخت سیب زمینی پنیری قارچ هایی را که از قبل سرخ کرده اید، بر روی آن پخش کنید. بعد از جای گذاری مواد، کل سطح مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و آن را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید.

این مدت زمان برای آب شدن پنیر کافی است. در نهایت گریل را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا سطح پنیر طلایی شود.

شنیسل مرغ

۱۳۹۷/۰۱/۵      ۶۸۷۳ بازدید

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ :


فیله مرغ                  3 عدد
نمک و فلفل              به مقدار لازم
پیاز خرد شده            1عدد
روغن سرخ کردنی      2قاشق غذاخوری
آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ                  2عدد
ادویه مخلوط             به مقدار لازم
سیب زمینی پخته      2عدد
سبزیجات                برای تزیینشنیسل مرغ

شنیسل مرغ

دستور پخت و طرز تهیه شنیسل مرغ :


ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذاری داغ شود.سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ  زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.

چیبس پیتا

۱۳۹۶/۱۱/۱۸      ۷۲۰۳ بازدید

مواد لازم

  •  1/2 قاشق غذاخوری زیره
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه 

 ادویه ها را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید . 
نان پیتا را برشهای نازکی داده که حالت چیبس پیدا کند . 
کباب پز را گرم نموده و برشهای نان طعم دار شده با ترکیب ادویه را رویش قرار داده تا طلایی شود .