آشپزخانه

کوفته انار و پسته

۱۳۹۴/۰۲/۱۷      ۶۱۸۵ بازدید

مواد لازم

پیاز رنده و آب گرفته شده)١   عدد)

خلال پسته پوست کنده)١٠٠   گرم)

مغز نان باگت خشک شده )یک چهارم پیمانه)

سبزیجات معطر  پاک و خرد شده)٧۵ گرم)

آب لیموترش تازه١  قاشق سوپ خوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه  پودرشده)به مقدار لازم)

سیر کوبیده شده)٢   حبه)

ادویه کاری پودرشده)١  قاشق سوپ خوری)

گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله)۴٠٠ گرم)

تخم مرغ ١عدد

روغن مایع به مقدار لازم

کره١۵٠  گرم

رب انار رقیق شده)۶٠ گرم)

عسل۴٠ گرم

دانه های انار مقداری برای تزیین

خلال پسته  مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه:

پیاز، پسته، نان خشک شده، سبزیجات معطر، آب لیموترش تازه، ادویه کاری، سیر، نمک و فلفل سیاه را، در غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند، سپس مخلوط را در ظرفی گود بریزید؛ گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را به آن افزوده و با دست ورز دهید، تا حالت چسبندگی پیدا کنند، سپس روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت ٣٠ دقیقه، در یخچال استراحت دهید؛

فر را از ١۵ دقیقه قبل، روی حرارت ٢۶٠ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. کره و کمی روغن را در سینی نچسب و مخصوصِ فر بریزید، سپس دستتان را با کمی آب، خیس کرده و به اندازه گردو از مواد برداشته و آن را در دستتان به شکل گرد، فرم دهید و در سینی بچینید؛ یکبار تمام کوفته ها را چرخانده، تا تمام سطح آنها به کره آغشته شود. سپس کوفته ها را به مدت ١٠ تا ١٢ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کوفته ها بپزد؛ 

.رب انار، عسل، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده تا به صورت یکدست درآید. کوفته ها را از فر خارج کرده و تا داغ هستند، سس را روی آنها ریخته و مجدداً ۵ تا ١٠ دقیقه دیگر، در فر با همان درجه حرارت قرار دهید، پس از این مدت، کوفته ها را  با دانه های انار و خلال پسته، تزیین و سرو کنید.